Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Acest ceai este originar din regiunea Shizuoka aflata pe muntele Fujiyama, zona unde se regaseste mai bine de jumatate din productia de ceai a Japoniei. Sortimentul descris este cules mecanic toamna. Cozile frunzelor si resturile sunt indepartate manual. Sencha inseamna “ceai inabusit”. Acest ceai este atent procesat si usor inabusit inainte de rulare si uscare. Frunza capata astfel o structura foarte fina si fragila. Infuzia are o culoare verde maslinie. Gustul este distinct cu o nota dominanta dupa degustare si este ideal pentru cei ce apreciaza un ceai verde tare. Pe langa gustul caracteristic, acest ceai este si mai rentabil decat al competitorilor.
Mod de Preparare
Timp de preparare: 1 – 3 min.
Temperatura de preparare: 75 – 80 grade.
Cantitate recomandata: 4 – 5 lingurite / litru.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.