Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Va prezentam un ceai de inalta calitate, foarte popular in Japonia. Pentru asa-numitul “ceai crenguta” sunt folosite nervurile delicate ale frunzelor si amestecate cu binecunoscutul Sencha. Tulpinile fine ale frunzelor de culoare verde crud in combinatie cu ceaiul Sencha de un verde inchis, dau nastere unui adevart joc de nuante. Acest amestec este foarte popular datorita continutului scazut de cofeina fiind bogat in minerale. In ceea ce priveste gustul, este foarte placut, cu o nota usor picanta tipica ceaiului japonez de calitate superioara. Infuzia este luminoasa, de culoare galbena-lamaie, iar buchetul este intens si sclipitor.
Mod de Preparare
Timp de preparare: 2 – 4 min.
Temperatura de preparare: 75 – 100 grade.
Cantitate recomandata: 4 – 5 lingurite / litru.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.