Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Acest Tamaryokucha cultivat organic este cultivat și produs în Prefectura Miyazaki de pe insula Ky¯ush¯u. Denumirea acestui soi, care este produs doar în cantități relativ mici, exprimă clar calitatea acestuia: Tama = piatră prețioasă/bijuterie | Ryoku = verde | Cha = ceai. În comparație cu producția Sencha, Tamaryokucha își păstrează aspectul original în timpul procesului de producție și amintește ușor de „Chun Mee” datorită frunzei sale de culoare verde mijlociu, oarecum mai aspre, ondulate. Mirosul este ierbos și fructat, iar ceașca oferă note de lime. Aromele netede, de nuci sunt însoțite de note asemănătoare spanacului și oferă o experiență gustativă vie. De încercat și de către fanii neexperimentați ai ceaiului verde.
Mod de Preparare
Timp de preparare: 1 – 3 min.
Temperatura de preparare: 75 – 80 grade.
Cantitate recomandata: 4 – 5 lingurite / litru.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.